Fūdfests vol.1./LV

Tas bija traki sen, 19. novembrī (par laimi šai pašā gadā), kad lūdzu dāmas ciemā uz fūdfestu, kas izpaudās kā kopīga gatavošana un vēl kopīgāka ēšana. (es esmu ļoti lēna, zinu, bet pieņemsim, ka labs nāk ar gaidīšanu).
Valsts svētkiem par godu nolēmām gatavot pašmāju gaumē. Kā pie mammas, ja mamma būtu vegijs.

Ēdām vienkāršas lietas un variācijas par vienkāršām lietām – veg. soļanku, krāsnī ceptus dārzeņus, bezmiltu/ķirbju mērci, lēcu plācenīšus, štovētos kāpostus un topinambūru kraukšķus. Līga gan izcēlās ar pīrādziņiem un mafiniem, jo viņa ir mūsu konditors vietējais.
Viss izdevās ļoti labi un garšīgi, par ko neviens tā īsti nemaz nebrīnījās. Un bija tik jauki un omulīgi, ka laikam jau sāksim izvērst fūdfestu tradīciju.
Runā, ka nākamais būs itāļu vakars. Tur nu spīdēs un spozmēs Smārts ar savām paranormāli labajām vegjiu picām un mūsu spiegs Itālijā – Kaila. Tā, lūk.

Drīzumā arī iesniegšu receptes pa postam vien un rindas kārtībā.

un liels paldies maniem mīļajiem fūdfesta biedriem. *

3 Comments

Leave a Reply to arietakraasaas Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *